طی مراحل نهایی در پرونده ساختمان‌های نیازمند تخریب و نوسازی و مقاوم‌سازی تا پایان هفته

سخنگوی شهرداری تهران، شهردار منطقه ۵ و جمعی از اصحاب رسانه از برخی از نقاط مورد اصابت در جنگ رمضان  و فعالیت گروه های جهادی در منطقه ۵ بازدید کردند. 

به گزارش خبرنگار شهر، عصر امروز - یکشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۵- عبدالمطهر محمدخانی سخنگوی شهرداری تهران، محمدرضا پوریافر شهردار منطقه ۵ و جمعی از اصحاب رسانه از برخی از نقاط مورد اصابت در جنگ رمضان  و فعالیت گروه های جهادی در منطقه ۵ بازدید کردند. 

 آشپزخانه‌ای که با کمک خیرین در طبخ غذا برای گروه های جهادی فعالیت می کرد؛ نخستین نقطه ای بود که مورد بازدید قرار گرفت. بازدید از کارگاه جهادی شیشه بری و ساخت پنجره و نحوه خدمات رسانی این گروه جهادی دیگر بخش این بازدید را به خود اختصاص داد.

طی مراحل نهایی در پرونده ساختمان‌های نیازمند تخریب و نوسازی و مقاوم‌سازی تا پایان هفته

در ادامه از چند نقطه و ساختمان مورد اصابت در جنگ رمضان بازدید شد و اصحاب رسانه در جریان آخرین وضعیت بازسازی آن‌ها قرار گرفتند. 

فعالیت ۱۰ گروه جهادی در منطقه ۵

عبدالمطهر محمدخانی، سخنگوی شهرداری تهران در حاشیه این بازدید در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در راستای سلسله بازدید هایی که از مناطق مختلف شهر تهران داشتیم امروز به منطقه ۵ آمدیم و ابتدا به مجموعه ای در کن سر زدیم که یک گروه مردمی ویژه کار پخت غذا را برای گروه‌های جهادی و خدمت‌رسان انجام می‌داد. 

وی با بیان اینکه حدود ۱۰ گروه جهادی در منطقه ۵ فعال هستند که برخی از آن‌ها در بحث تعمیرات متوسط و تعدادی از آن‌ها نیز تعمیرات متوسط ساختمان‌های آسیب دیده را انجام می دهند، افزود: در ادامه همراه با اصحاب رسانه و خبرنگاران از کارگاه ساخت شیشه های دوجداره که چند گروه جهادی در آن فعال هستند، دیدن کردیم و در جریان آخرین اقدامات و فعالیت‌هایشان قرار گرفتیم. 

احتمال اتمام تعمیرات ساختمان‌های با آسیب جزئی در منطقه ۵ تا ۱۰ روز آینده

محمدخانی با اشاره به بازدید از برخی از نقاط مورد اصابت در منطقه ۵، عنوان کرد: امیدواریم تا ۱۰ روز آینده کار تعمیرات جزئی ساختمان‌های آسیب دیده به پایان برسد. 

سخنگوی شهرداری تهران بیان کرد: در اوج کار در بحث اسکان موقت خانوارها در کل شهر تهران، حدود ۲۲۰ خانواده را در ۴۵ مجموعه اقامتی اسکان دادیم. این رقم و روند از اواخر هفته گذشته شیب نزولی گرفت چرا که بخشی از خانوارها با انجام تعمیرات ساختمان ها به خانه های خودشان برگشتند و این روند همچنان ادامه دارد.  

طی فرآیند نهایی پرونده ساختمان های نیازمند تخریب و نوسازی تا پایان هفته

وی اضافه کرد: فرایند نهایی پرونده های خانواده هایی که منازل آن‌ها نیاز به مقاوم سازی یا تخریب و نوسازی دارد در همین هفته طی می شود و بعد از آن بحث تامین هزینه اجاره را خواهیم داشت. 

محمدخانی در پایان خاطرنشان کرد: بیش از ۳۸ هزار واحد در شهر تهران نیازمند به تعمیرات جزئی تشخیص داده شدند که این تعمیرات در حال انجام است ‌و به موازات آن بحث تعمیرات متوسط نیز در دست اقدام است. همچنین بحث تشکیل پرونده، تایید نقشه و انتخاب پیمانکار را برای موضوع مقاوم سازی و تخریب و نوسازی داریم.

طی مراحل نهایی در پرونده ساختمان‌های نیازمند تخریب و نوسازی و مقاوم‌سازی تا پایان هفته

اتمام بهسازی ۸۰ درصد ساختمان‌های با تعمیرات جزئی در منطقه ۵

به گزارش شهر محمدرضا پوریافر شهردار منطقه ۵ نیز در جمع خبرنگاران بیان کرد: با توجه به اصابت ها، حدود ۲۰۱۸ واحد در منطقه ۵ آسیب دیدند که ۱۷۷۶ واحد به تعمیرات جزئی نیاز داشتند که کار حدود ۱۴۰۰ واحد یعنی قریب به ۸۰ درصد این واحدها در بخش تعمیرات جزئی انجام شده است. 

وی افزود: در خصوص تعمیرات متوسط ۲۰۰ واحد در این گرید قرار دارند که کار حدود ۵۰ درصد آن‌ها انجام شده و خانواده ها به منازل خودشان برگشتند و در آن‌ها ساکن هستند. علاوه بر این ۴۲ واحد نیاز به مقاوم سازی دارند. از این تعداد، مقاوم سازی یک واحد را خودمان انجام می‌دهیم و الباقی آن‌ها مجتمع‌های مسکونی هستند که عمر بالای ۲۳ سال دارند و بر همین اساس مالکان و ساکنان آن‌ تقاضا دارند که تخریب و نوسازی را انجام دهند و این کار بعد از کسب رضایت محضری همه واحدها انجام خواهد شد. 

پوریافر با تاکید بر اینکه مهمترین وظیفه ما نوکری مردم و کسب رضایت آن‌ها است، یادآور شد: در منطقه ۵ در بیش از ۱۰ نقطه تجمعات مردمی را داریم و حضور شبانه روزی نیروهای شهرداری و گروه های جهادی را در کنار مردم شاهد هستیم. در بحث بازسازی نیز هدف ما رضایت مردم است‌ و علاوه بر سامانه در حال فعالیت ۱۳۷، سامانه ای را از طریق پلتفرم بله راه‌اندازی می کنیم که ارتباط با مردم کامل‌تر و دقیق تر انجام شود. 

در پایان، شهردار منطقه ۵ و سخنگوی شهرداری تهران با خانواده یکی از شهدای جنگ رمضان دیدار کردند. 

انتهای پیام/

۶ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۲۰:۲۱
کد مطلب: 80111

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =