نصب تله‌های فرمونی در جنگل‌های کاج بوستان لاله منطقه۶

به همت اداره فضای سبز شهرداری منطقه ۶ و به منظور حفظ و نگهداری درختان کاج و پیشگیری از گسترش آفت پوستخوار کاج، تله‌های فرمونی در جنگل‌های کاج بوستان لاله نصب شده‌اند.  

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۶ تهران؛ علی فربدنیا، رئیس اداره فضای سبز منطقه ۶ گفت: درختان کاج به عنوان یکی از گونه‌های مهم و ارزشمند در فضای سبز شهری، همواره در معرض تهدید آفات و بیماری‌های مختلف قرار دارند. یکی از مهم‌ترین و خسارت‌زاترین آفات این درختان، آفت پوستخوار کاج است که با تغذیه از بافت‌های زیر پوستی درخت، باعث ضعف، زردی، خشکیدگی سرشاخه‌ها و در نهایت مرگ درخت می‌شود. این آفت به ویژه در جنگل‌های دست‌کاشت و فضای سبز شهری که تنوع زیستی پایین‌تری دارند، می‌تواند به سرعت گسترش یافته و خسارات جبران‌ناپذیری به بار آورد.

وی افزود: اداره فضای سبز منطقه۶ با هدف حفاظت از جنگل‌های کاج بوستان لاله به عنوان یکی از مهم‌ترین و باارزش‌ترین فضاهای سبز این منطقه، اقدام به نصب تله‌های فرمونی در این جنگل‌ها نموده است. این تله‌ها با استفاده از جاذب‌های اختصاصی، حشرات هدف آفت پوستخوار کاج را جذب کرده و امکان بررسی وضعیت آفات، شناسایی به‌موقع کانون‌های آلودگی و برنامه‌ریزی دقیق برای کنترل آنها را فراهم می‌کنند.

فربدنیا در این باره توضیح داد: استفاده از تله‌های فرمونی یکی از روش‌های سازگار با محیط زیست در مدیریت تلفیقی آفات محسوب می‌شود و نقش مؤثری در کاهش مصرف سموم شیمیایی و حفظ سلامت اکوسیستم شهری دارد. این روش نه تنها به پایش جمعیت آفت کمک می‌کند، بلکه با کاهش مصرف سموم، از آسیب به حشرات مفید مانند کفشدوزک‌ها و زنبورها و آلودگی خاک و آب جلوگیری می‌نماید. نتایج حاصل از بازدید و پایش مستمر تله‌های نصب‌شده در تصمیم‌گیری‌های آتی منطقه برای حفاظت از فضای سبز و انتخاب روش‌های مناسب کنترل آفات مورد استفاده قرار می‌گیرد.

رئیس اداره فضای سبز منطقه۶  بیان کرد: بوستان لاله به عنوان یکی از بزرگ‌ترین و زیباترین بوستان‌های تهران، دارای جنگل‌های کاج باارزشی است که نقش مهمی در تلطیف هوا، جذب گردوغبار و ایجاد فضایی آرام و دلنشین برای شهروندان ایفا می‌کنند. حفظ و نگهداری این جنگل‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و اداره فضای سبز منطقه۶ با نصب تله‌های فرمونی و پایش مستمر، تلاش می‌کند تا از این سرمایه‌های سبز در برابر انواع آفات از جمله آفت پوستخوار کاج محافظت کند.

انتهای پیام/

۶ تیر ۱۴۰۵ - ۰۸:۰۷
کد مطلب: 82361

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =