فعالیت قرارگاه اجتماعی تهران به کجا رسید؟ / هزینه ۳۰ میلیون تومانی برای معتادان متجاهر

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران از مصوبه مهم دولت برای افزایش اختیارات مدیریت شهری پایتخت در حوزه آسیب های اجتماعی خبرداد و گفت: قرارگاه اجتماعی شهر تهران با این مساعدت دولت و هیات وزیران احتمالا یک ماه دیگر کارش را شروع می‌کند.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران، احمد احمدی صدر تصریح کرد: شهردار تهران در حوزه معتادان متجاهر، کودکان کار و متکدیان به رئیس جمهوری پیشنهادی را ارائه داد که اختیارات شهرداری تهران در این حوزه افزایش پیدا کند. این موضوع در دولت مصوب و مراحل آن در هیات وزیران انجام شده است و فکر می کنم ظرف یک‌ماه آینده اختیارات لازم به شهرداری واگذار شود تا بتواند مدیریت یکپارچه را در حوزه آسیب های اجتماعی پیاده کند. در این صورت، جلسات قرارگاه به شکل دیگری و با قوت بیشتری تشکیل خواهد شد و ما در خدمت دستگاه ها ونهادهای متولی در این زمینه خواهیم بود.

وی با بیان اینکه خلاء و کمبودی در حوزه های مختلف مدیریتی به ویژه در حوزه آسیب‌های اجتماعی وجود دارد، گفت: موضوع اصلی این است که مدیریت و فرماندهی واحد در این زمینه وجود ندارد. ۲۵ دستگاه به صورت مستقیم و غیر مستقیم در حوزه آسیب‌های اجتماعی مسئولیت دارند اما جایی نیست که دستاوردها و اقدامات این دستگاه‌ها جمع آوری و مدون شود. بر همین اساس برای نخستین بار در کشور قرار است دست کم برای کلانشهر تهران این اتفاق بیفتد که لااقل در حوزه برخی آسیب‌های اجتماعی (معتادان متجاهر، متکدیان و کودکان کار) مدیریت یکپارچه شهری ایجاد و با اختیارات لازم به شهرداری تفویض شود.

احمدی صدر در توضیح بیشتر درباره مصوبه تازه دولت در زمینه سه آسیب اجتماعی گفت: طبق این تصمیم جدید قرار است هر دستگاه وظایف خود را انجام دهد، اما در قرارگاه اجتماعی تهران پاسخگو باشد. اینطور نباشد که مثلا دستگاهی بگوید ما زیر نظر فلان وزارت‌خانه هستیم و فقط به این وزارتخانه پاسخگو هستیم. بر اساس برنامه‌هایی که در قرارگاه اجتماعی شهر تهران پیش بینی شده است، دستگاه‌های مرتبط باید در این سه آسیب با شهرداری تهران هماهنگ باشند.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران ادامه داد: این موضوع وظیفه بسیار سنگینی برای شهرداری تهران است. مدیریت شهری دراین موضوع هم آبروی خود را گرو می‌گذارد هم بار چندین برابری را به دوش می‌کشد اما به هر حال رنج مردم از آسیب‌های اجتماعی باید برطرف شود. البته مدعی نیستیم که قرار است آسیب‌های اجتماعی کلانشهر تهران را برطرف کنیم، اما مدعی هستیم که تمام قد آمده‌ایم کف میدان تا انجام وظیفه کنیم و در وهله نخست درصد پیشرفت این آسیب‌ها را کاهش دهیم و در گام‌های بعدی در مسیر کاهش آسیب‌ها حرکت کنیم.

مدیر ارشد شهرداری تهران با اشاره به اقدامات قرارگاه اجتماعی شهر که مدتی است جلساتش متوقف شده است، گفت: قرارگاه اجتماعی شهر ۳۷جلسه تشکیل داد و ۳۴۰ مصوبه داشت. نزدیک به ۸۲ درصد از این تعداد مصوبه اجرا شد. بیش از ۵۰ درصد مصوبات اجرا شده، مصوباتی بود که در ادوار گذشته، بین دستگاه‌ها و نهادهای متولی حوزه آسیب های اجتماعی بین ۶ ماه تا چند سال با مشکلاتی مواجه و گره خورده بود. این، از موفقیت‌های قرارگاه اجتماعی شهر تهران بود.

منبع: همشهری آنلاین

انتهای پیام/

۲۴ تیر ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۹
کد خبر: 39488

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 16 =