نصب و مرمت نرده‌های میانی خیابان جمهوری‌ اسلامی در منطقه ۱۱

عملیات نصب و جایگزینی نرده‌های میانی در خیابان جمهوری اسلامی محدوده تقاطع خیابان مکالئوم، با هماهنگی و همکاری معاونت حمل و نقل و ترافیک منطقه ۱۱ توسط عوامل اجرایی اداره عمران و ترافیک ناحیه یک اجرا شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۱، محمد حسین احمد آبادی پور شهردار ناحیه یک بر اهمیت نگهداشت و نوسازی مستمر تجهیزات ترافیکی تاکید کرد و گفت: این اقدام با هدف افزایش ایمنی عابران پیاده، جلوگیری از عبورهای عرضی خطرآفرین و روان‌سازی جریان ترافیک محور جمهوری اسلامی به دلیل موقعیت تجاری و مرکزیت آن که روزانه پذیرای حجم بسیار بالایی از تردد عابران پیاده و وسایل نقلیه است و از این رو، حفظ نظم ترافیکی و ایمن‌سازی این محور پرالتهاب، در دستور کار ویژه مدیریت شهری قرار دارد.

وی در تشریح اجرای این عملیات افزود: پیش از این، بخشی از نرده‌های میانی در خیابان جمهوری اسلامی، قبل از تقاطع خیابان مکالئوم، دچار آسیب‌دیدگی شده و به منظور رفع خطر و پاکسازی منظر شهری جمع‌آوری شد و با توجه به ضرورت حفظ جان شهروندان و جلوگیری از بروز حوادث ناگوار ناشی از تردد عرضی، عملیات نصب نرده‌های جدید و استاندارد در این مقطع با فوریت انجام پذیرفت.

شهردار ناحیه یک منطقه ۱۱ با اشاره به اهمیت این اقدام تصریح کرد: نصب این موانع فیزیکی در نقاط پرخطر، هدفی دوگانه را دنبال می‌کند؛ از یک سو شهروندان را به استفاده از گذرگاه‌های خط‌کشی شده و ایمن هدایت کرده و از سوی دیگر با کاهش تداخل حرکت عابر و خودرو، موجب روان‌سازی ترافیک و تقلیل آمار تصادفات می‌شود.

احمد آبادی پور در پایان خاطرنشان کرد: ارتقای انتظام ترافیکی و ساماندهی معابر اصلی از اولویت‌های اساسی این ناحیه است و در همین راستا، پایش مستمر نقاط حادثه‌خیز و تجهیزات ترافیکی آسیب‌دیده به‌صورت منظم ادامه خواهد داشت تا با اجرای به موقع اقدامات اصلاحی، بستری امن و منظم برای عبور و مرور شهروندان فراهم گردد.

انتهای پیام/

۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۰۸:۳۴
کد مطلب: 79972

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =