جلسه مشترک مدیریت شهری منطقه ۱۲ با اتحادیه صنف الکتریک و کسبه برگزار شد

نشستی با حضور محمد آیینی شهردار منطقه ۱۲، معاونان فنی و عمران، حمل‌ونقل و ترافیک، شهردار ناحیه یک، اعضای اتحادیه صنف الکتریک و کسبه خیابان لاله‌زار در راستای حل مشکلات ترافیکی و عمرانی برگزار شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۲، در این جلسه که به منظور بررسی مسائل و مشکلات کسبه این خیابان تاریخی تشکیل شد، موضوع اجرای طرح پیاده‌روسازی خیابان لاله‌زار و تأثیر آن بر رفت‌وآمد شهروندان و اصناف مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

کسبه و اعضای اتحادیه ضمن تشریح مشکلات ناشی از ترافیک سنگین و تردد موتورسیکلت‌ها و خودروها در ساعات اوج خرید، خواستار اعمال محدودیت‌های ترافیکی و ممنوعیت ورود وسایل نقلیه موتوری در بازه‌های زمانی مشخصی از روز شدند که این اقدام می‌تواند نقش مهمی در تسهیل تردد ایمن شهروندان، بهبود فضای پیاده‌رو و رونق کسب‌وکار ایفا کند.

شهردار منطقه ۱۲ و معاونان نیز با استماع دیدگاه‌های صنفی، بر آمادگی مجموعه مدیریت شهری برای همکاری در جهت ساماندهی ترافیک، ایمن سازی مسیر و رفع دغدغه‌های عمرانی تأکید کردند. 

همچنین در این نشست مقرر شد با هماهنگی ناحیه یک و پلیس راهور، طرح پیشنهادی ممنوعیت تردد در ساعات خاص به صورت پایلوت ارزیابی شده و سایر مشکلات زیرساختی خیابان لاله‌زار نیز در اولویت اقدامات عمرانی قرار گرفت.

انتهای پیام/

۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۴۸
کد مطلب: 81134

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =