تطبیق حساب‌های مشترک واحدهای شهرداری تهران به صورت مکانیزه

مصطفی قویدل با تاکید بر مکانیزه شدن تطبیق حساب های مشترک واحد های شهرداری تهران گفت: یکی از برنامه های اداره کل امور مالی و اموال شهرداری تهران، تطبیق این حساب ها با برنامه ریزی های انجام شده در سال جاری است.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی معاونت مالی و اقتصاد شهری، قویدل مدیر کل امور مالی و اموال شهرداری تهران در نشست با قائم مقامان ذیحساب شهرداری تهران اظهار داشت: مناطق ۲۲ گانه، سازمان‌ها و شرکت‌ها و واحدهای ستادی شهرداری، دارای حساب های مشترک بوده که پس از اخذ تطبیق فی مابین می توان بخشی از آن را در دفاتر به طرفیت یکدیگر اصلاح کرد و اثر آن را در صورت های مالی تلفیقی شهرداری تهران نمایش داد که در این راستا سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران به عنوان اولین واحد انجام خواهد شد.

وی با تاکید بر اهمیت اصلاح حساب ها و کاهش دیون و تعهدات سنواتی شهرداری تهران از این طریق، به کاهش ۴۵۰۰ میلیارد ریالی از دیون شهرداری در سال ۱۴۰۱ بدون خروج منابعی از شهرداری تهران اشاره کرد.

مدیرکل امور مالی و اموال شهرداری تهران افزود: این رویه در سال جاری نیز با استفاده از اصلاح حساب های تفصیلی و ارسال اقلام راکد و تفکیک حساب های پرداختنی و تعیین تکلیف قراردادهای باز صورت خواهد پذیرفت.

وی همچنین به موضوع قراردادهای باز در شهرداری پرداخت و گفت: برای تعیین تکلیف قراردادهای باز سنواتی که تاکنون بلاتکلیف مانده است، از ظرفیت شرکت خدمات مالی شهر استفاده خواهد شد.

قویدل در این نشست با اشاره به برنامه های اداره کل امور مالی و اموال که در سال جدید با جدیت دنبال خواهد شد، تصریح کرد: از جمله این برنامه ها بروز رسانی ثبت هزینه ها است و این امر یک برنامه ریزی مدون و دقیق و پیگیری مستمر ذیحسابان و معاونین مالی مناطق و سازمان‌ها و شرکت‌ها را می طلبد تا بتوانیم در اجرای مواد قانونی ۷۰ و ۷۹ قانون شهرداری ها موفق تر از گذشته عمل کنیم. گفتنی است؛ این نشست، با استماع نقطه نظرات و پیشنهادات مدعوین و پاسخگویی به سوالات آنها توسط مدیرکل امور مالی واموال، پایان یافت.

انتهای پیام/

۲۴ تیر ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۵
کد خبر: 39490

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 6 =