مادر و کودک محور نقاشی‌های دیواری منطقه ۸/ اجرای ۱۸ هزار مترمربع هنر شهری در محلات 

شهردار منطقه ۸ با تأکید بر رویکرد خانواده‌محور مدیریت شهری گفت: محوریت نقاشی‌های دیواری اجرا شده در سطح منطقه طی سال گذشته، موضوع مادر و کودک بوده و در همین راستا بیش از ۱۸ هزار مترمربع نقاشی دیواری با مضامین هویتی، فرهنگی و اجتماعی در محلات منطقه ۸ اجرا شده است.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۸، فاطمه تنهایی اظهار کرد: در یک سال گذشته عملیات طراحی و اجرای نقاشی‌های دیواری با بهره‌گیری از رنگ‌های مقاوم محیطی و پوشش‌های تخصصی، در جداره‌های شهری منطقه اجرا شد و قاب‌های رنگی و مفهومی جلوه‌ای تازه به سیمای محلات بخشید.

وی افزود: این طرح‌ها با رویکرد هویت‌بخشی بصری در معابر اصلی از جمله خیابان‌های دماوند، جانبازان، مدنی، آیت، صافی، اثنی‌عشری، باقر، دردشت، تیرانداز، مدارس و بوستان‌ها پیاده‌سازی و تکمیل شده است.

تنهایی با اشاره به سیاست خانواده‌محور مدیریت شهری منطقه ۸ تصریح کرد: بخش قابل توجهی از نقاشی‌های دیواری اجرا شده با محوریت مادر و کودک طراحی شده‌اند تا ضمن تقویت هویت خانواده، مفاهیم تربیتی، آرامش و نشاط اجتماعی در فضای شهری برای کودکان و خانواده‌ها بازنمایی شود.

وی خاطرنشان کرد: طرح‌های انتخاب‌شده با نگاهی به مؤلفه‌های کودک و مادر، طبیعت فصل بهار، ویژگی‌های اقلیمی و شاخصه‌های فرهنگی و مذهبی منطقه طراحی شده‌اند و روند اجرای این پروژه‌های بازپیرایی شهری در سال ۱۴۰۵ نیز با رویکردی هدفمند ادامه خواهد داشت.

تنهایی در پایان گفت: ساماندهی جداره‌های فرسوده، تقویت هویت شهری و کاهش آلودگی‌های بصری از مهم‌ترین اهداف اجرای نقاشی‌های مفهومی در سطح منطقه۸ است که از سوی اداره زیباسازی منطقه در دستور کار قرار دارد.

انتهای پیام/

۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۸:۵۸
کد مطلب: 81249

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =