-
اتوبوسرانی با توان ۳ هزاردستگاه
وظیفه اتوبوسرانی بهعنوان مجری کار برنامهریزی برای جابهجایی مسافران در خطوط و مسیرهای مختلف به بهترین شکل و سریعترین زمان ممکن با همان تعداد اتوبوس فعال انجام میشود. آماری که امروز در حوزه اتوبوسرانی میتوانیم ارائه کنیم این است که با توجه به ۵۵۰ دستگاه اتوبوس که اخیرا بازسازی شده و همچنین ۲۰۰ دستگاه اتوبوس نو که تحویل گرفتهایم، اکنون بالغ بر ۳ هزار دستگاه ناوگان فعال در شهر تهران موجود است.
-
پاسخی برای نیمقرن انتظار
در دوره مدیریت شهری ششم، پاسخی در شأن محله جوادیه با بیش از ۵۰ هزار نفر سکنه که بیش از ۵۰۰ شهید والامقام را نیز تقدیم انقلاب کردهاند فراهم شده و آن احداث فضای سبز در دل محله جوادیه است.
-
رؤیت عملکرد مدیریت ششم؛ امسال و سال بعد
شورا و شهردار در دوره مدیریت ششم دوشادوش و کنار هم در مسیر خدمت به شهروندان قدم برداشتند و امروز معتقدم عملکرد مدیریت شهری قابل دفاع است.
-
توجه به مقوله فرهنگسازی در ترافیک
ترافیک یک مسئله چندوجهی است که بعد فرهنگ و رفتار ترافیکی آن هم بسیار مهم بوده و باید مورد توجه ویژه قرار بگیرد. برای ایجاد فرهنگ ترافیکی، بیشک باید زیرساخت و سختافزارهای مربوط به آن هم فراهم باشد. فرهنگسازی هم هرگز یکشبه و یکباره اتفاق نمیافتد.
-
۱۶سیاست کلان در راستای توسعه ورزش شهروندی
زندگی در دنیای امروز، ابتکار عمل را از انسان گرفته و او را دچار فقر حرکتی کرده است که این فقر حرکتی، مشکلات متعدد جسمی، روانی و اجتماعی را برای وی پدید آورده است. یکی از راهکارهای از بین بردن یا پیشگیری از فقر حرکتی، داشتن سبک زندگی فعال است. ورزش بهعنوان راهحل راهبردی و ورزش همگانی بهعنوان وسیلهای ارزان قیمت و فرحبخش، میتواند این مشکل را به نحو مطلوب حل کند.
-
گفتوگوی عقلانی راه برونرفت از مشکلات
باید مسیری را برویم که از این دو قطبیسازی و خشونت طرفینی به یک مسیر عقلانی سیر کنیم که بتوان درست به موضوعات پرداخت. چرا که این خسارتها و رودررو قرار دادن مردم هیچ سودی برای کشور ندارد.
-
روزی به وسعت تمامیت ارضی برای تمام ایرانزمین
چهاردهم مهرماه نهتنها روزی مهم و فرخنده برای تهران بلکه برای ایران و قاره آسیاست؛ از همینرو هم شورای شهر تهران در سال ۱۳۹۵ با هدف گرامیداشت و ارزشگذاری برای این شهر و ویژگیهای آن چهاردهم مهرماه را به نام روز تهران نامگذاری کرد.
-
المانهای شهری از تهران کهن تا پایتخت نوین
معماری شهری یکی از تأثیرگذارترین عوامل بهوجود آمدن یک خاطره جمعی است که نتیجهاش ایجاد هویتجمعی و در نهایت هویت ملی خواهد بود. فضاها و نمادهای شهری یکی از عناصر ساخت شهرها هستند که همواره با تحولات تاریخی و فرهنگی در ادوار مختلف بهوجود میآیند، شکل میگیرند و تغییر میکنند و این قدرت را دارند که به شهرها هویت ببخشند و این هویت را تکثیر کنند.
-
نیروی انتظامی، امنیت در سایه اجتماع
امسال در حالی هفته نیروی انتظامی را گرامی می داریم که حوادث و بحران های رخ داده در هفته های اخیر همانند مقاطع مشابه نقش و اهمیت نیروی انتظامی در حراست از امنیت مردم و جامعه را متجلی کرده است.
-
تبدیل تهران به مقصد گردشگری پایدار
«تفکری دوباره در گردشگری» شعار جهانی روز گردشگری است، اما در کشور با وامگرفتن از این شعار، «رویش اندیشههای نو در گردشگری ایران» بهعنوان شعار کشورمان در راستای پاسداشت این ایام انتخاب شده است. اکنون در جهان صنعت گردشگری یک شاخص مهم در مدیریت شهرها، اقتصاد و توسعه پایدار شهری محسوب میشود و از این رو ضرورت دارد به این مقوله توجه ویژهای شود و برای تسهیل تحقق این امر مهم ۵پیشنهاد یا راهکار میتوان ارائه داد.
-
اربعین؛ ابر رویدادی جهانی
پدیده اربعین به عنوان یک ابررویداد می تواند با نگاه علمی از منظر جامعه شناسی، مردم شناسی، فرهنگ و دین بررسی شود.
-
نسبت اربعین "حسینی" و عمق استراتژیک جمهوری اسلامی
بر اساس آمارهای رسمی اعلامی آمریکا در حال حاضر ۷۰۰ تا ۸۰۰ پایگاه زمینی، دریایی، هوایی و جاسوسی در خارج از خاک خود دارد. گفته می شود بیش از یک میلیون و ۱۵۰ هزار نظامی آمریکایی در این پایگاه ها مستقر هستند.
-
تهران آماده برگزاری حماسه پیادهروی دلدادگان حسینی (ع)
با شیوع ویروس منحوس کرونا، مراسم معنوی اربعین حسینی (ع) نیز به مانند بسیاری دیگر از فعالیت های اجتماعی و فرهنگی، تحت تاثیر قرار گرفت و طی این سال ها حضور در پیاده روی با مشکلاتی مواجه شد.
-
شور و شعور حسینی تمامناشدنی است
اربعین امسال نشان داد که خون، شور و شعور حسینی که ریشه تاریخی در میان این ملت و ملتهای مسلمان دارد و گوشههایی از آن را این روزها در گرمای عراق میبینیم، تمامناشدنی است و همه محاسبات مستکبران و ظالمان را بر هم زده است، دقیقا به همین دلیل است که میتوان ادعا کرد اصلیترین منبع تعذیهکننده عمق نفوذ استراتژیک جمهوری اسلامی، اربعین حسینی است.
-
شورای پنجم قدر اعتماد مردم را ندانست
در دوره ۴ساله، شورای پنجم حتی یک رام قطار خریداری نکردند و با شعار خرید ۶۳۰ واگن، بهجز حرف، کمترین پرداخت برای شروع به ساخت صورت نگرفت. همچنین تعداد اتوبوس شهری در پایان دوره مدیریت جهادی به اذعان خودشان بیش از ۶هزار دستگاه بوده و در سال ۱۴۰۰ به کمتر ۲۲۰۰دستگاه تقلیل یافت.
-
برگزاری نمایشگاه در سئول مصداقی از تعارض منافع
سازمان توسعه تجارت ایران بر اساس تصویب نامه ای در تیر ماه سال ۱۳۸۳ تشکیل شد. این سازمان به عنوان یک نهاد مدیریتی در حوزه صادرات غیر نفتی است که نقش سیاست گذاری، هماهنگی، نظارت و راهبری را در این حوزه مهم به عهده دارد.
-
فصل اصلاح بودجه
گزارش تحلیلی از عملکرد بودجه سال ۱۴۰۰ شهرداریتهران که چراغ راه برنامهریزی شهر برای سال آینده شده است.
-
تهران؛ پایتخت باغها
بسیاری تهران قدیم را با باغهایش نگاشته و به تصویر کشیدهاند؛ منطقهای خوش آب و هوا، سرسبز و پر درخت که بهدلیل قرار گرفتن در مسیر ۷روددره پرآب، قریهها و آبادیهای پاییندست آن، جمعیتپذیر بوده و به همین دلیل امروزه هسته مسکونی شهر تهران در راستای این روددرهها و حول آنها شکل گرفته است. شاید همین شرایط دلپذیری و چشمنوازانه موجب برگزیده شدنش برای پایتختی دوران قاجاریه میشود و از همینجاست که سمفونی غمانگیز باغهای تهران شروع به نواختن میکند.
-
سیل امامزاده داوود؛ آموزهای برای تقویت همدلی مدیریت شهری و دولت
شهردار منطقه ۵ طی یادداشتی آموزه اصلی حادثه سیل امامزاده داوود(ع) را حس همدلی و سرعت بالای خدمت رسانی در بحران عنوان کرد.
-
خبرنگار؛ عنصر مهمی در دیپلماسی نرم
در هفدهمین روز مرداد سال ۱۳۷۷ محمود صارمی خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران به همراه تعدادی از اعضای کنسولگری ایران در مزار شریف أفغانستان به دست گروهک تروریستی طالبان به شهادت رسید، از این رو شورای فرهنگ عمومی، این روز را به عنوان روز خبرنگار در تقویم رسمی کشور ثبت کرده تا علاوه بر پاسداشت مقام شهید صارمی، تجلیلی از خبرنگاران به عمل آید.
-
خبرنگاران وارث امانت الهی هستند
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران به مناسبت فرارسیدن روز خبرنگار طی یادداشتی این روز را گرامی داشت.
-
نگاهی به جنجال شلوار گلیها؛
چرا شما رو خواب نبرد؟
«شلوار گلیها»، کلید واژه موج رسانهای تخریبی اخیر علیه خدمات مدیریت شهری پایتخت بود که در روزهای گذشته و در ماجرای سیل منطقه امامزاده داوود به راه افتاد. موجی که در تلاش بود با زیر سوال بردن امدادرسانی به سیلزدگان حریم شهری تهران، با نگاهی سیاسی، بار دیگر ناامیدی و دلزدگی را به مردم تزریق کند.
-
انطباق دوره برنامههای میانمدت با مدیریتشهری؛ زمینهساز پاسخگویی
فرایند پاسخگویی مدیریت شهری، مستلزم انجام اقدامات براساس اهداف و راهبردها و سیاستهای تدوین شده و ارائه گزارش پیرامون نتایج حاصل از اقدامات انجام شده است. یکی از مزیتهای همزمانی تدوین برنامه با دوره مدیریت شهری، ارتقای پاسخگویی و انضباطپذیری مجموعه شهرداریها و شوراهای اسلامی شهرها و مدیران شهری با تأکید بر شناسایی پاسخگو، محور پاسخگویی و فراهم کردن امکان مقایسه نتایج اقدامات با برنامههای تدوین به شمار میرود.
-
مدیریت لپگلیها یا مدیریت پاچهگلیها
برخی از رسانهها و شبکههای اجتماعی بدون توجه به تأثیر حضور میدانی مسئولان به برخی حواشی فرعی و جزئی پرداختند و تلاش کردند با بزرگنمایی و تحریف برخی اتفاقات، حضور میدانی مسئولان را کمرنگ یا بیاهمیت جلوه دهند. مردم فراموش نکردهاند در بسیاری از بلایای طبیعی دوره گذشته، نهتنها مدیران ارشد در روزهای اولیه در بازدیدهای میدانی حاضر نمیشدند بلکه گاها باید مسافرتهای مرفه و برنامههای تفریحی خود را کنسل میکردند تا بلکه آسیبدیدگان بتوانند به آنها دسترسی داشته باشند.
-
چه کسی خاکی شد؟! | شلوار گِلی را نمیشود سانسور کرد ...
بصیرت انقلابی که هیچ؛ از کجا نیت سنج آوردند و با کدام حجت تهمت ریاکاری زدند؟ بگذریم؛ اما کاش مراقبت کنیم تا بی بهره در میدان مبارزه، خاک مال جنگ روایت ها نشویم.
-
شهرداری و سیلهای فراوان
سیل امامزاده داوود را تکههای پازلی به راه انداختند که طی ۲دهه اخیر تشکیل شدهاند و با قرار گرفتن در کنار هم، باعث جاری شدن آن شدند. ساختوسازها و عملیات عمرانی غیرمجاز، نخستین و اصلیترین تکه از این پازل متهم به سیل هستند.
-
بسیج همگانی نیروهای شهرداری تبلوری از ایثار
بسیج همگانی نیروهای شهرداری بار دیگر ثابت کرد ایثار، جهاد و فداکاری، امری جداییناپذیر از مردم ایران است.
-
بهزیستی مهمترین نهاد حمایتی برای ساماندهی افراد آسیبدیده
بهزیستی از مهمترین نهادهای حمایتی برای ساماندهی امور افراد آسیبدیده و در معرض آسیب و نیازمند است.
-
سرآغازی برای ایجاد شهرداری فناورمحور
شهرداری تهران بهعنوان یکی از بزرگترین سازمانهای کشور، متولی نگهداشت پایتخت و مسئول زیست نزدیک به ۱۰میلیون نفر از شهروندان لازم است تا در عرصه فناوری اطلاعات و ارتباطات پیشرو و نزدیک به استاندارهای جهانی باشد و تبدیل به یک شهرداری هوشمند شود.
-
نمایشگاه توانمندیهای مدیریت شهری فرصتی بیبدیل برای تبادل تجارب بود
یکی از راهکارهای به دست آوردن تجارب در اجرای طرح های گوناگون البته با کمترین هزینه و در کوتاترین زمان ممکن برای خدمات رسانی مناسب به شهروندان، برپایی نمایشگاه و حضور مدیران در آن است. در نمایشگاه شهرهای خواهر خوانده و توانمندی های مدیریت شهری تهران نه تنها دستآوردها بلکه برنامه های اجرایی طرح های پیش رو نیز به نمایش درآمد تا از اقدامات مدیریت شهری به مردم گزارشی ارائه شود.